HIDROIZOLATII TERASE CU MEMBRANE BITUMINOASE IKO

IZOLATII TERMICE CU PANOURI RIGIDE DIN PIR

BLOG   TERMO HIDROIZOLATII   TERASE

WWW.IZOMAG.COM

Reparatia hidroizolatiilor la terasele circulabile si succesiunea corecta a lucrarilor.Lucrarile de hidroizolatii terase circulabile si de hidroizolatii balcoane ar trebui să fie un proces bine gândit și aplicat corect încă de la început. In caz contrar, consecințele pot fi severe si foarte costisitoare. Atunci când nu sunt impermeabilizate în mod corespunzător, un balcon sau o terasa finisata cu gresie, apar o mulțime de probleme, mai ales daca acestea sunt situate deasupra camerelor unde exista si izolatie termica. Infiltratiile de la balcoane provoca daune, afecteaza izolatia termica și duce la aparitia mucegaiului.

Refacerea lucrarilor de hidroizolatii terase circulabile sunt mult mai costisitoare decat par. Acestea presupun îndepărtarea plăcilor ceramice, a sapelor de panta, a izolatiei termice si transportul lor la groapa de gunoi.

Din moment ce fiecare balcon sau o terasa au un design diferit, noile lucrari de hidroizolatii terase circulabile trebuie sa abordeze cu maxima atentie scurgerea apei. In acest caz, in vederea executiei unei noi lucrari de hidroizolatii terase circulabile sau de termo hidroizolatii terase circulabile, o atentie deosebita se va acorda sapei de panta. Un balcon exterior sau o terasa deschisa trebuie să permită scurgerea adecvată a apei, sa nu produca acumulari sau aparitia fenomenului de „piscina”.

Succesiuea corecta a lucrarilor in hidroizolatii terase.

Dacă instalați un balustradă în aceste zone, probabil că veți avea nevoie de balustre care trebuie fixate în jos pe elementul structural al clădirii. În astfel de cazuri, membranelor bituminoase pentru hidroizolatii trebuie să li se permita accesul să se sigileze în jurul acestora și să rămână lipite pe elementele de fixare.

Dupa aplicarea barierei de vapori se va poza izolatia termica. Izomag Construct utilizeaza panouri rigide din PIR din gama Powerdeck F sau Bachl. Aceste materiale rezistente la foc si de mare eficienta termica, elimina turnarea sapelor de protectie peste ele, intrucat aplicarea membranelor bituminoase se face direct pe ele, cu flacara sau cu adeziv bituminos. Rezulta o structura mult mai usoara, cu costuri si manopere de executie mult mai mici.

Este indicat ca in toate lucrarile de hidroizolatii terase circulabile, stratul final sa fie compus doua randuri de membrane bituminoase APP de inalta calitate. Aceste membrane bituminoase (IKO (Polygum) au capacități extraordinare de lipire datorita calitatii bitumului din compozitie, au rezistență si stabilitate dimensionala foarte ridicată la temperaturi scăzute, sunt rezistente la foc si la UV. Astfel, impreuna cu panourile rigide din PIR, aveti si o structura de termo hidroizolatii terase cu inalta protectie la foc.

Dupa finalizarea hidroizolatiei, aceasta se va proteja obligatoriu. Finisarea se poate face prin aplicarea de dale de beton pe inele EH 20, sau in mod traditional (gresie mozaic, marmura sau granit). Nu este indicat finisarea lor cu travertin, intrucat acesta fiind foarte poros, nu rezista la ciclurile inghet-dezghet.

BINE DE STIUT

Asigurați-vă că aplicați următoarele regulile pentru a vă asigura o etanșare bună a balconului și pentru a evita intrarea în apă.

Finalizați toate lucrările penetrante înainte de a se executa lucrarile de hidroizolatii terase circulabile,

Alegeți membrane bituminoasa de inalta cu durata mare de viata, calitate care sa se potriveasca structurii balconului dvs.

Asigurați-vă că aveți un bun plan de drenare la nivelul balconului sau a terasei, astfel încât sa nu se creeze bazine de apă. Unde este posibil, drenarea ar trebui să fie intergrata în conducte exterioare pentru a reduce riscul de avarie. Multe proprietăți sunt echipate incorect cu o țeavă sau un canal de scurgere la interior, in interiorul propietatii. Această metodă de drenare poate provoca daune importante pereților proprietății.

Dacă aveți orice intrebare referitoare la lucrarile de hidroizolatii terase circulabile sau de termo hidroizolatii terase circulabile, contactati-ne sau sunati la telefon 0721 295 782.

Izomag Construct Bucuresti va va raspunde cu placere.


213 afișare

Despre Noi

Servicii

Suport

Hidroizolatii terase / Reparatii hidroizolatii terase.

Termo hidroizolatii terase cu panouri PIR.

Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti. Cont Linkedin.
Hidroizolatii terase Izomag Construct. Cont Twitter
Hidroizolatii terase Izomag Construct. Cont Instagram

Hidroizolatii Terase Izomag Construct Bucuresti.   

       Confidentialitate           Termeni Generali          Harta Site