top of page
Hidroizolatii terase necirculabile. Izomag Construct Bucuresti

Hidroizolatii Terase Necirculabile cu Membrane APP

Aport de 1 mm In Pus de Hidroizolatie si Lipire Perfecta cu Adezivul de Lipire la Rece.

Hidroizolatii Terase Necirculabile cu Membrane Bituminoase Rezistente la Foc si la UV.

Lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile cu membrane bituminoase sunt parte integranta a unei terase pentru blocurile de locuinte din Bucuresti.

In prezent se construiesc și imobile cu alte metode de hidroizolatie, dar cele cu membrane bituminoase sunt cele mai cautate. 

Lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile sunt modalitatea prin care puteți să evitați producerea de daune cauzate de apa. Ele sunt o masura ce trebuie luata in considerare inca din primele etape de constructie. Fiind parti integrante dintr-o construcție, lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile si de termo hidroizolatii terase necirculabile oferă protecție si adapost impotriva conditiilor meteorologice.

Lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile, depind in mare masura de calitatea membranelor bituminoase, de profesionalismul, calificarea personalului de executie, precum si de tehnologia de aplicare.

Membranele bituminoase IKO utilizate de Izomag Construct la lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile in sistem monostrat si in lucrarile de termo hidroizolatii terase necirculabile, vin cu  o garantie la manopera de 15 de ani.

Prin programul nostru de finantare si dvs. puteti beneficia de lucrari de hidroizolatii terase necirculabile cu mare durata de viata.

       Avantaje Hidroizolatii terase necirculabile in sistem monostrat.

Calitatea inalta a membranelor bituminoase utilizate de noi in toate lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile, ofera o serie intreaga de avantaje, astfel:

 • Manopera mult diminuata la toate lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile, datorita aplicarii unui singur strat  de membrana bituminoasa,

 • Membrane bituminoase strat final, avand doua armaturi inglobate,

 • Hidroizolatii terase necirculabile cu stabilitate dimensionala si rezistenta inalta la sfasiere,

 • Bitumul aditivat cu APP din compozitia membranelor bituminoase duc la o durata de viata a lucrarilor de hidroizolatii terase de peste 35 de ani,

 • Costuri mici si avantaje in executia lucrarilor de hidroizolatii terase necirculabile, in comparatie cu alte materiale,

 • Hidroizolatii terase necirculabile cu inalta rezistenta la foc, la UV si la intemperii.

 • Prin folosirea panourilor PIR ca izolatie termica, in lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile si de termo hidroizolatii terase necirculabile, se elimina turnarea de sape de protectie, stratul final se poate aplica cu adeziv bituminos sau cu flacara,

 • Usureaza structurile de termo hidroizolatii terase necirculabile, datorita izolatiei termica din PIR, avand o densitate de doar 32 kg/m3.

adezivul bituminos

Hidroizolatii Terase Necirculabile prin Tehnologia Belgiana cu Adeziv Bituminos.

 • imbunatateste etansarea lucrarilor de hidroizolatii terase neciculabile - termo hidroizolatii terase necirculabile,

 • aderenta uniforma si omogena pe stratul suport,

 • permite ajustarea membranelor în momentul aplicarii lor,

 • permite aplicarea imediata a membranei,

 • 1 mm aport in plus de hidroizolatie,

 • mai multa securitate pe suporturi deformabile la caldura,

 • rapiditate in executia lucrarilor de hidroizolatii terase necirculabile.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase necirculabile cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase necirculabile cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase necirculabile. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase necirculabile cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii terase, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase necirculabile    Reparatii hidroizolatii terase necirculabile    Termo hidroizolatii terase necirculabie

bottom of page