top of page
Hidroizolatii terase bloc. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase Bloc cu Membrane APP 

Rezistenta la Actiuni Climatice Extreme si Peste 25 de Ani Durata de Viata

Hidroizolatii Terase Bloc cu Membrane Bituminoase Rezistente la UV

Durata de viață estimată pentru cele mai multe lucrari de hidroizolatii terase blocurile de locuinte este de obicei între 8 si 10 de ani. Ea efectiv depinde de calitatea membranelor bituminoase, de actiunea factorilor climaterici, precum si de calitatea instalării și întreținerii terasei.

 

De-a lungul timpului, membranele bituminoase de tip "bricolaj" crapa si se dezlipesc, permițând apariția scurgerilor mici de apa, ceea ce poate duce la probleme mari și costisitoare. O membrana bituminoasa de mare performanta, va asigura o lucrare de  hidroizolatii terase cu o durata de viata ce depaseste 25 ani.

In Romania, lucrarile de hidroizolatii terase bloc se executa cu doua tipuri de

membrane bituminoase.   Aditivate Cu SBS sau cu APP.

Polipropilena Atactica (cunoscută ca APP).

 

Cantitatea ei ofera consistența membranelor bituminoase, le face mai durabile și mai mult mai flexibile.

Este cunoscut faptul ca lucrarile de hidroizolatii terase cu membrane bituminoase APP funcționeaza foarte bine în conditii de temperatură ridicată și sunt mult mai rezistente la radiațiile UV.

Stiren-butadien-stiren (cunoscut și ca SBS)

 

Conferă bitumului o caracteristică asemănătoare cauciucului.

Este mult mai flexibil la temperaturi scăzute, dar este mai sensibil la radiațiile UV. Pentru a se preveni deteriorarea prematură a lucrarilor de hidroizolatii terase, membranele aditivate cu SBS sunt finisate cu paiete de ardezie. 

Hidroizolatii Acoperis Bloc

Membranele bituminoase de inalta performanta din gama IKO, avand doua armaturi (fibra de sticla si poliester) inglobate in basa de bitum, precum si APP in proportie de 28%, ofera proiectului de hidroizolatii teras, o durata de viata de peste 25 de ani. Beneficiul major al acestor membrane bituminoase este acela că punerea in opera se face intr-un singur strat si in cazul lucrarilor de hidroizolatii terase bloc. In plus, utilizarea adezivului bituminos de lipire la rece, asigura un castig de hidroizolatie in plus de 1 mm grosime si o lipire uniforma pe stratul suport.

În general, costul refacerii lucrarilor de hidroizolatii terase depinde de multe variabile. El variaza in functie de calitatea membranelor bituminoase alese, de mana de lucru calificata si de operatiunile de pregatire a stratului suport (decopertari hidroizolatii vechi, inlaturare nisip si dale, demontare si repunere sort tabla).

 

De aceea, atunci când decideți să înlocuiți o lucrare de hidroizolatii terase, este important să alegeti un antreprenor care are cunoștințe aprofundate.

Izomag Construct Bucuresti știe că refacerea lucrarilor de hidroizolatii terase este o investiție mare. De aceea, oferim solutia cea mai durabila si cea mai economica la costurile cele mai mici.

 

Proiectele noastre de hidroizolatii terase bloc sunt insotite de un Pachet Unic de Garantie.

 

Planul nostru de finantare dedicat Asociatiilor de Propietari permite refacerea lucrarilor de hidroizolatii terase cu plata in rate.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii Terase - Servicii Conexe
Hidroizolatii terase circulabile. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase verzi. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase hale industriale. Izomag Construct Bucuresti

HIDROIZOLATII TERASE

CIRCULABILE

Hidroizolatii terase circulabile si balcoane / termo hidroizolatii terase circulabile cu membranale bituminoase rezistente la foc.

HIDROIZOLATII TERASE

VERZI

 

Hidroizolatii terase verzi cu membrane bituminoase antiradacini de 4 mm. 

HIDROIZOLATII TERASE HALE INDUSTRIALE

 

Lucrari de hidroizolatii terase hale industriale in sistem monostrat. Timpi de executie si manopera redusa.

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii terase, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase bloc    Hidroizolatii acoperis bloc    Reparatii hidroizolatii terase bloc

bottom of page