top of page

Izolatie termica PIR Enertherm MG

Izolatie termica PIR Enertherm MG

Λ = 0.024 W/mK

Rezistenta termica RD ( m2K/W

   Grosime                            R (d)

     30 mm                             1.07

     50 mm                             1.96

     70 mm                             2.50

     80 mm                             3.33

   100 mm                             3.70

   120 mm                             4.44

   140 mm                             5.38

Enertherm MG este un panou rigid de izolatie termica 100% CFC-free, avand miezul din spuma rigida din poliizocianurat ignifugat.
 
Pe cele doua fete este finisat cu fibra de sticla mineralizata. Fata de vata minerala sau polistirenul expandat (XPS), este mult mai performant termic. Raportul este de 5/7, conform tabelului comparativ de mai jos.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Izomag.com ofera produse de izolatie termica PIR pentru de termo hidroizolatii terase si izolatie termica. Placile PIR au diferite finisari: fibra de sticla, folie de aluminiu, bitum, hartie kraft. Izolatia termica PIR are un coeficient de transfer termic mic de 0.024 W/mK. Raportul fata de vata minerala sau XPS este de 5/7. Sunt rezistente la compresiune, la foc, la mucegai si putregai. Produsele din gama Do It Yourself, sunt special create pentru usurinta in montare.

Alegerea Izolatiei Termice

Atunci cand alegeti izolatia termica trebuie sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante, cum ar fi: rezistenta la foc, la umezeala, la compresie si cel mai important lucru, la Rezistenta termica Rd. O structura bine dimensionata va permite sa recuperati investitiile in doar 3 ani de zile. Descoperiti principalele criterii de alegere a izolatiei termice.

Pozitionarea Corecta

Un aspect important la structurilor de termo hidroizolatii terase sau de izolatii termice, este pozitionarea corecta a izolatiei. Izolatia termica trebuie sa se regeseasca separat fata de alte componente ale sistemului printr-o bariera de vapori sau a unei folii anticondens. Lipsa acestor elemente, va compromite intreg sistemul, permitand aparitia socului termic sau a punctului de roua in izolatia termica.

Izolatie Termica PIR Bachl      Izolatie Termica Powerdeck       Izolatie termica Enertherm

bottom of page