top of page
Hidroizolatii terase hale industriale. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase Hale Industriale Cu Membrane APP

Hidroizolatii Terase Necirculabile/Termo Hidroizolatii Terase Hale Industiale

Indiferent dacă productia dvs. se desfasoara intr-o hala industriala nouă sau are nevoie de renovare, Izomag Construct Bucuresti, vă poate ajuta să prelungiți durata de viață a terasei, prin lucrari de hidroizolatii terase hale industriale cu membrane bituminoase de mare performanta.

Solutiile de hidroizolatii terase hale industriale cu membranele bituminoase IKO permit obtinerea de rezultate excepționale. Aceste membrane oferă o protecție garantată si o lunga durata de viata. Fiind flexibile, aditivate cu APP si avand armatura dubla, pot fi aplicate pe vechea hidroizolatie, nemaifiind nevoie de decopertari.

 

Punerea lor in opera cu adeziv bituminos, duce la rapiditate in executie, asigurand in acelas timp protectie la foc si o lipire in totalitate pe stratul suport. 

Lucrarile de hidroizolatii terase hale industriale cu membranele bituminoase IKO oferă o protecție excepțională timp de peste 25 de ani. Am adăugat recent o garantie de 15 ani al intregului sistem de hidroizolatii terase.  

 

Lucrarile de hidroizolatii terase hale industriale in sistem monostrat se pot executa direct pe acoperisul actual. Acest lucru aduce beneficii semnificative, deoarece clădirea nu va fi vulnerabilă în timpul lucrărilor. Alte sisteme de hidroizolatii terase hale necesită o îndepărtare completă a vechii hidroizolatii de pe terasa. Atunci când se realizeaza lucrari de hidroizolatii terase hale cu IKO sau Derbigum, nu există cerința ca deșeurile vechi să fie inlaturate.

In cazul lucrarilor de termo hidroizolatii terase hale cu PIR, se elimina turnarea sapelor de protectie. Membrana bituminoasa strat final se poate aplica cu adeziv direct pe ele, conform diagramelor. Acest sistem permite usurarea structurii, reducerea manoperei si a timpului de executie.

roof-in-good-condition_edited_edited.jpg

HIDROIZOLATII TERASE CU PVC

Hidroizolatii terase cu membrane PVC cu inalta rezistenta la UV.

Hidroizolatii Terase - Servicii Conexe

Hidroizolatii terase necirculabile. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase circulabile. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase verzi. Bucuresti. Izomag Construct

HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE

 

Hidroizolatii terase necirculabile cu membrane bituminoase cu armatura

compozita. Sisteme monostrat de hidroizolatii terase necirculabile.

HIDROIZOLATII TERASE

CIRCULABILE

Hidroizolatii terase circulabile si balcoane / termo hidroizolatii terase circulabile cu membranale bituminoase rezistente la foc IKO Powergum.

HIDROIZOLATII TERASE

VERZI

 

Hidroizolatii terase verzi cu membrane bituminoase antiradacini de 4 mm. Special create pentru siguranta unei hidroizolatii terase verzi. 

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page