top of page
Membrana bituminoasa Iko. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti

Iko Powergum

Membrane bituminoase strat final pentru hidroizolatii terase

Powergum sunt membrane bituminoasa din gama IKO de inalta performanta. Se utilizeaza ca strat final in lucrari de hidroizolatii terase monostrat. Sunt rezistenta la UV si la foc. Se prezinta in mai multe variante si grosimi.

Variante Powergum - membrane bituminoasa strat final

Iko Powergum 4 T MMP

4 t
Membrana bituminoasa Iko Powergum 4 T MMP. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti
Membrana bituminoasa cu dubla armatura rezistenta la foc si la UV.

Iko Powergum 4 T MMP este o membrana de hidroizolatie, rezistenta la foc, continand armatura din poliester si fibra de sticla si strat inglobate in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este acoperita cu nisip si suprafata inferioara este acoperita cu folie termofuzibila, tip MMP, cu macro perforatii. Strat final de hidroizolatie, in sistem mono sau bistrat.

Dimensiuni

Lungime sul - 7.5 m

Grosime - 4 mm

Aplicatie

Iko Powergum 4 T MMP se aplica ca strat final in lucrari de hidroizolatii terase in sistem monostrat sau multi strat. Detine o durata de viata dovedita de 35 de ani. Are rezistenta inalta la foc, la UV.

ad

Iko Powergum 4 AD MMP

Membrana bituminoasa Iko Powergum 4AD MMP. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti
Membrana cu ardezie, 4 mm grosime, dubla armatura, rezistenta la foc si la UV

Iko Powergum 4 AD MMP este o membrana de hidroizolatie, rezistenta la foc, continand armatura din poliester si fibra de sticla si strat inglobate in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este acoperita cu paiete de ardezie de culoare negru inchis si suprafata inferioara este acoperita cu folie termofuzibila, tip MMP, cu macro perforatii. Strat final de hidroizolatie, in sistem mono sau bistrat.

Dimensiuni

Lungime sul - 7.5 m

Grosime - 4 mm

Aplicatie

Iko Powergum 4 AD MMP este o membrana de inalta performanta care poate fi folosita ca strat final de hidroizolatie, in sistem mono sau bistrat.

garden

Iko Roofgarden

Membrana bituminoasa Iko Roofgarden. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti
Membrana bituminoasa antiradacina, 4 mm grosime, rezistenta la foc.

Iko Roofgarden este o membrana de hidroizolatie, avand aditivi de inhibarea dezvoltarii vegetatiei,

continand armatura din poliester si fibra de sticla si strat inglobate in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este acoperita cu nisip si suprafata inferioara este acoperita cu folie termofuzibila. 

Dimensiuni

Lungime sul - 7.5 m

Grosime - 4 mm

Aplicatie

Iko Roofgarden ca si Derbigum SP AR este strat final pentru proiecte de hidroizolatii terase verzi.

Polybridge

bridge
Membrana bituminoasa Iko Polybridge 4 mm. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti
Membrana bituminoasa 4-5 mm grosime, pentru lucrari de arta ingineresti.

Polybridge este o membrana de hidroizolatie, rezistenta la foc, continand armatura din poliester si fibra de sticla si strat inglobate in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este acoperita cu nisip si suprafata inferioara este acoperita cu folie termofuzibila.

Dimensiuni

Lungime sul - 8 sau 11 m

Grosime - 4 sau 5 mm

Aplicatie

Polybridge este o membrana de inalta performanta pentru lucrarile de arta ingineresti sau pentru proiecte de hidroizolatii poduri, viaducte sau pasaje rutiere. Datorita punctului inalt de inmuiere si a armaturilor dense, asfaltul rutier se poate aplica direct pe ea, nemaifiind nevoie de protectie.

Hidroizolatii terase necirculabile    Reparatii hidroizolatii terase necirculabile    Termo hidroizolatii terase necirculabie

bottom of page