top of page
Hidroizolatii terase ignifuge. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase si Izolatii Termice Ignifuge

Hidroizolatii terase si izolatii termice ignifuge. Izomag Construct Bucuresti.

Sisteme de hidroizolatii terase si termo hidroizolatii terase cu cel mai inalt grad de rezistenta la foc.

Izomag Construct acorda o atentie deosebita rezistentei la foc a produselor si a structurilor.

 

Numarul tot mai mare de reglementari si de standarde in domeniul lucrarilor de hidroizolatii terase si de termo hidroizolatii terase, cum ar fi rezistenta la foc si la raspandirea lui, rezistenta la vant si la tractiune, au devenit din ce in ce mai imperative. Compozitia materialelor a devenit tot mai adaptate scopului de mai sus mentionat. Toti producatorii alesi de noi, acorda un control riguros al calitatii in toate fazele proceselor tehnologice de fabricatie.

Atât membranele bituminoase pentru lucrarile de hidroizolatii terase, cât și panourile de izolații termice din PIR pentru termo hidroizolatii terase, sunt fabricate astfel încât să fie rezistente la foc. Prin urmare, ele asigura soluții ignifuge in toate lucrarile de termo hidroizolatii terase si de izolatii termice.

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase conform celor 4 standarde europene de incercari la foc.

Rezistenta la foc a membranelor bituminoase pentru lucrarile de hidroizolatii terase, acoperisuri si fundatii, este realizata prin adaugarea de grafit expandabil in partea superioara a membranelor. Grafitul, fiind de origine naturala, este foarte ecologic, este insolubil si actioneaza ca un agent de protectie impotriva focului, printr-un efect de umflare. Acest lucru nu permite aparitia flacărilor si degajarea căldurii, oprește orice picurare și limitează dezvoltarea fumului. Grafitul nu se scurge, determinand ca efectul ignifug sa ramana stabil foarte multi ani.

In plus fata de aceste aspecte, membranele bituminoase utilizate in lucrarile de hidroizolatii terase si acoperisuri, se conformeaza in totalitate celor 4 standarde europene de protectie la focMai jos aveti rapoartele testelor de incercare la foc pentru membranele IKO si Derbigum.

Hidroizolatii terase cu IKO

Hidroizolatii terase cu Derbigum

 Spuma TAUfoam din compozitia panourilor din PIR, transformă "riscul de foc"  în istorie.

Structura celulară specifică spumei panourilor PIR, se protejează prin carbonizarea celulele sale exterioare. 

 

  • nu se topește și nu picătură. Acest lucru înseamnă că nu va contribui la răspândirea si la propagarea focului.

  • comportare mult mai buna fata de alte spume sintetice si fata de vata minerala conform testelor la foc.

  • În conformitate cu noul sistem Euroclass, PIR-ul, utilizat pe un acoperis profilat din oțel, obține o categorie B-S2-D0.

 

Izolatiile termice sau termo hidroizolatiile cu panourile rigide din PIR, sunt cele mai eficiente din punct de vedere a transferului termic.

Mai multe informatii despre comportarea la foc a panourilor PIR gasiti aici.

Pentru a putea fi folosit într-o constructie, un produs de izolare trebuie să treacă testul la foc.

 

Rezultatele acestor teste sunt utilizate de către constructori pentru a determina cea mai bună izolație rezistenta la foc disponibilă pentru nevoile lor. Procesul de clasificare european implică o combinație de cinci teste riguroase concepute pentru a evalua produsul la o serie intreaga de caracteristici: combustibilitatea, nivelul de căldură, răspândirea flăcării și eliberarea fumului. Odată testat, produsul primește o clasificare.

 

Clasificarea cuprinde trei evaluari.

 

Prima evaluare cuprinde clasificarea cu A1, A2, B, C, D, E sau F.

A1 este nivelul cel mai înalt nivel de performanță, în timp ce F este cel mai mic. Produsele A2 sunt clasificate cu combustibilitate limitată, iar de la B până la F sunt clasificate drept combustibile în ordine crescătoare.

 

A doua clasificare se referă la emisiile de fum în timpul combustiei, a arderii. Acest lucru este indicat printr-un rating de s1, s2 sau s3, de la cea mai mare la cea mai mică performanță. Clasificările emisiilor de fum nu sunt furnizate pentru produsele cu rating general E sau F. 

A treia clasificare se referă la nivelul producției de aparitie de picături- particule ce apar in timpul timpul combustiei. Acest lucru este indicat printr-un rating de d0, d1 sau d2, de la cea mai mare la cea mai mică performanță.

Produsele clasificate E primesc o clasificare a picăturilor în flăcări d2. Produsele clasificate F nu primesc niciuna.

Clasificarea europeana la foc.Hidroizolatii terase Izomag Construct

Hidroizolatii terase    Hidroizolatii acoperis    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii

bottom of page