top of page

Finantare Hidroizolatii Terase Necirculabile

Pentru Asociatiile de Propietari.

La o simpla cautare pe internet despre hidroizolatii terase necirculabile, vedem pe forum-uri, o multime de discutii referitoare la calitatea si problemele lucrarilor de hidroizolatii terase necirculabile la blocurile de locuinte.

 

Cei ce locuiesc la ultimul etaj, cunosc aceste aspecte si ne arata cu ce probleme se confrunta. Asociatiile lor de propietari cheltuiesc din 5 in 5 ani multi bani cu lucrarile de reparatii hidroizolatii terase necirculabile. Pentru refaceri totale, spun ca nu sunt bani. Astfel, se ajunge sa se faca carpeli, se aplica un sul sau doua de membrane bituminoase peste suprafata afectata, mai se face o lipitura, mai se schimba gura de scurgere, etc.

Aceste reparatii au caracter temporar si toti spera sa tina. Dupa un timp pe tavane si pe pereti incep sa apara noi infiltratii si pete de umezeala. Ori nu s-a etansat zona de pe terasa, ori odata terasa inchisa etans apa captata in structura lucrariilor vechi de termo hidroizolatii terase necirculabile, ati ghicit, iese prin tavan.

 

Si incep discutiile de rigoare de genul: nu este buna reparatia, membranele bituminoase nu sunt bune, administratorul a ales o firma fara calificare, etc, etc, etc.

Izomag Construct vine in sprijinul Asociatiilor de Propietari si ofera planuri de finantare pentru lucrari de hidroizolatii terase necirculabile sau de termo hidroizolatii terase necirculabile.

 

Acesta presupune achitarea unui avans. Dupa terminarea lucrarilor, restul se va face in rate lunare fixe. Este un plan de finantare personalizat pentru fiecare asociatie in parte.

 

Dorim sa oferim bucurestenilor si mai ales celor ce locuiesc la ultimul etaj, in primul rand LINISTE si in al doilea rand lucrari de hidroizolatii terase

necirculabile sau de termo hidroizolatii terase necirculabile, fara reparatii din 5 in 5 ani.

20% la finalizare

50% in 5 rate

30% avans

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page