top of page
Hidroizolatii terase circulabile. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase Circulabile si Balcoane

Solutii Durabile de Hidroizolatii Terase Exterioare. Fara Refaceri Timp de 35 ani.

Finisare Hidroizolatii Terase Circulabile. Studii de Caz.

Inele EH 20 Hidroizolatii terase.
Dale pe Inele EH 20. Hidroizolatii
Hidroizolatii terase circulabile
Hidroizolatii terase Proiect 1
Proiect 2 Hidroizolatii terase
Proiect 3. Hidroizolatii terase

Hidroizolatii Terase Circulabile si Balcoane cu IkoPowergum 4 T MMP.

Usor de montat si de intretinut, inelele EH 20 Eterno Ivica, protejeaza lucrarile de hidroizolatii terase circulabile sau de termo hidroizolatii terase circulabile,

importiva actiunilor negative ale fenomenelor meteorologicee extreme, ducand si la dublarea duratei de viata a intregii lucrari de hidroizolatii terase. Inelele EH 20 sunt rezistente la temperaturi de pana la - 40 grade C.

In timp, posibilitatea de a schimba dalele, de a monta sisteme de dejivrare, diferite cabluri electrice, sau diferite instalatii si echipamente, fac ca acest sistem pentru lucrarile de hidroizolatii terase circulabile, sa fie o solutie foarte eficienta. Creeaza si un aspect placut si nu perimte stagnarea apei pe terasa dvs.

O terasa circulabila, presupune in primul rand existenta unei hidroizolatii

sigure si foarte performanta. Izomag Construct executa lucrari de hidroizolatii terasele circulabile si balcoane cu membrane bituminoase APP.

 

Fiind de o calitate mult superioara fata de celelalte membrane, aceasta va ofera hidroizolatii terase durabile pe perioade ce depasesc 25 de ani. Ulterioarele interventii vor fi foarte costisitoare. 

Pentru a adauga plusvaloare caminului dvs, puteti transforma terasa dumneavoastra in terasa circulabila la costuri relativ foarte mici. In cazul instalarii unui sistem de dale pe inele EH 20 Eterno Ivica, peste lucrarile de hidroizolatii terase circulabile veti avea de o serie avantaje, pe care nu le-ati fi avut la una finisata in mod traditional (cu gresie, granit sau altele).

Hidroizolatii terase

Inele EH 20

Inelele EH 20 Hidroizolatii Terase Circulabile

Protectie fonica si termica pentru toate lucrarile de hidroizolatii terase circulabile / termo hidroizolatii terase circulabile.

Hidroizolatii terase circulabile finisate cu dale pe inele eh 20. Bucuresti. Izomag Construct

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii terase, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase circulabile    Hidroizolatii terase    Reparatii hidroizolatii terase circulabile

bottom of page