top of page

Hidroizolatii Terase cu Membrane de Mare Performanta

Hidroizolatii Terase prin Conceptul Belgian - IKO (Polygum) si Derbigum

La prima vedere membranele bituminoase de mare performanta IKO pentru hidroizolatii terase arată ca orice membrane obișnuita. Dar ele sunt mai mult decât atât. Sunt un concept, cele mai performante

membrane pe care tehnologia modernă o poate produce.

 

Totul se bazeaza pe bitum si pe calitatea lui. Astăzi, aceasta realizare este transformată în milioane de metri pătrați de hidroizolatii terase si acoperisuri, la cele mai prestigioase proiecte din întreaga lume. Bitumul aditivat cu APP este aplicat pe ambele părți ale suportului (fibră de sticlă, țesătură, poliester sau compozit).

 

Acest tip de membrane bituminoase oferă produsul potrivit pentru fiecare tip lucrari de hidroizolatii terase si acoperisuri, precum si pentru toate tipurile de aplicații pentru o varietate de conditii climaterice.

Conceptul Belgian IKO

Hidroizolatii terase cu membrane APP. Izomag Construct Bucuresti
rezistenta

Hidroizolatii Terase cu Durata Lunga de Viata

Cu o viață dovedită de peste 35 de ani, conceptele belgiene pentru hidroizolatii terase sunt cele mai durabile și mai sigure alegeri pentru o terasa. Cele existente pot fi renovate ușor fără îndepărtarea vechilor membrane și prin urmare, se poate spune cu certitudine că durata de viață a unei terase cu acest tip de membrane ajunge chiar si pana la 70 de ani.

Hidroizolatii Terase cu Rezistenta la Perforare

Impermeabilizarea teraselor este pusă tot mai mult la încercare. În anumite locuri, terasele oferă spațiu pentru parcări, panouri solare, unități AC, pompe de căldură sau alte de instalații tehnice. Rezistența ridicată la perforare datorita armaturilor, combinată cu o aplicație în două straturi, oferă o protecție fără precedent terasei, indiferent de funcția destinata.

bitum

Bitum Nobil Aditivat cu APP

Bitumul este materia prima de baza din componenta membranelor bituminoase. Aditivat cu APP in procent de 20 - 28%, membrana capata caracteristici fizico-chimice superioare, marindu-i durata de viata.

Avantaje:

- punct de inmuiere  > 150 °C,

- flexibilitate la rece - 15 °C,

- nu necesita protectie (ardezie)

- longevitate intre 25 - 40 ani,

- rezistenta marita la UV si la ciclurile inghet-dezghet.

fibra de sticla

Armatura din Fibra de Sticla

Membranele bituminoase de inalta performanta, utilizate in lucrarile de hidroizolatii terase, detin armaturi si din fibra de sticla (180-240 g/m2) pentru stabilitate dimensionala. Densitatea si pozitionare ei in masa de bitum este importanta, mai ales in cazul aplicarii cu flacara pe elemente rugoase (beton).

Aceasta armatura nu perimte dilatarea sau contractarea membranelor, evitand astfel desprinderea suprapunerilor sau aparitia crapaturilor.

poliester

Armatura din Poliester

Armatura din poliester aflata in componenta membranelor de inalta performanta (180-240 g/m2), ofera acestora rezistenta la afasiere si la tractiune.

Pentru obtinerea unei inalte stabilitatii dimensionale, este recomandabil ca structurile de hidroizolatii terase sau acoperisuri, sa detina cel putin doua armaturi (poliester si fibra de sticla) in stratul final de hidroizolatie. Densitatea si pozitionarea lor in masa membranelor bituminoase, ofera acestora propietati si caracteristici net superioare.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct
Brosuri Hidroizolatii Terase
Catalog produse izolatii termice si hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti.
Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book Hidroizolatii terase. Izomag Construct. Bucuresti.
e-Book
Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO (Polygum). Izomag Construct Bucresti
Conceptul 
IKO (Polygum)

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page