top of page

Termeni si Conditii Generale

Suntem cu adevărat încântați ca vizitati www.izomag.com.

 

Mai jos am enumerat termeni legali importanti, ce se aplică oricărei persoane care vizitează site-ul nostru sau utilizează foloseste serviciile noastre. Acești termeni sunt necesari pentru a va proteja atât pe dvs. cât și noi și pentru a face serviciile noastre mai plăcute pentru toată lumea.

CONDITII GENERALE

Toate comenzile, vânzările si livrările sunt guvernate de Conditiile Generale de Vânzare  Izomag Construct. Prin plasarea comenzilor de cumpărarea sau acceptare a livrării, fiecare cumpărător este considerat a fi familiarizat cu acesti Termeni si Conditii Generale si să le accepte fără rezerve.

COTATIILE

Cotatiile sunt valabile timp de 30 de zile, dacă nu se specifică altfel în mod expres în Facturile Proforme sau in Devizele de Lucrari. Izomag Construct are dreptul de a refuza comenzi în orice moment. Comenzile de materiale plasate pot fi anulate de către Izomag Construct, în cazul în care bunurile comandate nu sunt disponibile in stoc, fără nici o compensatie din partea cumpărătorului.

PRETURILE MATERIALELOR SI A SERVICIILOR

Cu exceptia cazului în care se prevede altfel, toate preturile mentionate in Facturile Proforme si in Devizele de Lucrari sunt exprimate în Euro. Plata contravalorii lor se va face in RON, la cursul de schimb comunicat de BNR din ziua platii.

RETURUL DE MATERIALE

Returul materialelor este posibil numai in cazul lucrarilor de hidroizolatii sau de izolatii termice, in momentul cand consumurile de materiale au fost mai mici decat in ofertele de lucrari. Acest lucru este stabilit si in Contractul de Executie.

In cazul vanzarilor, Izomag Construct nu accepta retur de materiale. Odata platite, produsele nu se pot inapoia. Recomandam cu insistenta sa va informati si sa calculati cu mare atentie aspectele legate de pret, de dimensiune, de culoare sau de cantitati.

Inainte de a cumpara, pentru lamuriri sau informatii suplimentare cu privire la consumurile tehnologice de materiale, contactati-ne la numarul de telefon 0721 295 782 sau la adresa de e-mail contactizomag@gmail.com. 

PERIOADA DE LIVRARE SAU DE INCEPERE A LUCRARILOR

Perioadele de livrare a materialelor sau de incepere a lucrarilor sunt stabilite de noi întotdeauna si sunt indicate in Facturile Proforme sau Devizele de Lucrari si sunt fara caracter obligatoriu  În unele cazuri, perioadele sunt extinse datorita unor evenimente de fortă majoră (de exemplu ploi, incendii, înghet, furtuni, inundatii greve, revolte, război, atac terorist, o crestere bruscă a preturilor la materiile prime, nelivrarea de către furnizorii din aceleasi sau din diferite motive).

TRANSPORTUL

Transportul este supus unor factori externi, cum ar fi ambuteiajele, constructia de drumuri, avarii sau alte calamităti si prin urmare, este imposibil să se confirme ora exacta de livrare. Nu este posibil să se ceară livrări la o anumită oră.

RASPUNDEREA PARTILOR

Numai Cumpărătorul este responsabil pentru alegerea mărfurilor achizitionate. Noi nu suntem responsabili pentru evaluarea caracteristicilor produselor selectat pentru un scop imaginat de către cumpărător. Garantăm că produsulele sunt conforme cu caracteristicile tehnice ale acestuia. Orice defect vizibil trebuie să fie notificat la noi printr-o scrisoare dar, nu mai târziu de 2 zile lucrătoare de la livrare. In caz contrar, se consideră că bunurile au fost acceptate definitiv. Izomag Construct nu mai poate fi tras la răspundere pentru astfel de defecte ale produselor.

In cazul executiilor de lucrari de hidroizolatii sau de izolatii, Izomag Construct raspunde pentru buna executie a lucrarilor conform contractului de executie.

DREPTUL DE PROPIETATE SI ACORDAREA GARANTIILOR LA LUCRARI.

Fiecare produs comandat sau livrat rămâne proprietatea noastră exclusivă, până la plata integrală si îndeplinirea tuturor obligatiilor care decurg. Până atunci, Clientul nu este autorizat fără acordul nostru in prealabil, să livreze catre terte părti, sa înstrăineze, sa dea gaj sau sau greveze cu orice alte drepturi.  În cazul lucrarilor de hidroizolatii sau de izolatii, acordarea garantiilor la lucrari se va face dupa plata integrala a tuturor serviciilor si materialelor.

CONFLICTE

Toate litigiile între Izomag Construct si clientii sai, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabilă, se vor rezolva in instantele de judecata.

Hidroizolatii terase    Hidroizolatii acoperis    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii

bottom of page