top of page

Politica de Cofidentialitate
www.izomag.com

CONFIDENTIALITETE

Izomag Construct acorda maxima seriozitate asupra intimitatii si a informatiilor dvs. personale. Prin trimiterea oricăror date personale la noi, sau folosind oricare dintre serviciile pe care le oferim, sunteți de acord să respectați această politică de confidentialitate în ceea ce privește informațiile colectate despre dvs.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate sub nici o forma tertilor. Utilizarea lor va fi stricta si se vor folosi pentru emiterea de Facturi Fiscale, Devize de Lucrari, Facturi Proforme sau trimiterea de materiale promotionale.

Ce tip de informatii colectam?

Izomag Construct colectează și stocheaza informațiile pe care le introduceți pe site-ul nostru, cum ar fii adresa de email, numele si prenumele dvs. 

De ce colectam informatii?

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

 

  1. Emitere de oferte de pret,

  2. Furnizarea și operarea de servicii,

  3. Acordare de asistență si solutii tehnice pentru clienți,

  4. Anunțuri generale și mesaje promoționale cu privire la serviciile si produsele noastre.

 

Cum stocam si utilizam informațiile dvs. personale?

 

Site-ul companiei noastră este găzduită de platforma Wix.com. Datele dvs. personale sunt  stocate pe servere securizate în spatele unui firewall. 

Cum va puteti dezabona?

Dacă nu mai doriți ca Izomag Construct să proceseze datele dvs, vă rugăm să ne contactați la tel 0721 295 782 , sa ne scrieti in casuta de contact sau să ne trimiteți un e-mail la: contactizomag@gmail.com.

 

Actualizările politicii de confidențialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această politică de confidențialitate, deci vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după ce vor fi postate pe site. Dacă vom face modificări substanțiale la această politică, vă vom anunța aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm si in ce circumstante le folosim. 

 

Întrebări și informații de contact.


Dacă doriți să corectați, să modificați sau să ștergeți informațiile personale pe care le avem despre dvs. sunteți invitati să ne contactați la telefon 0721 295 782 sau să ne trimiteți e-mail la contactizomag@gmail.com

Pentru întrebări în legătură cu politica noastra de confidentialitate, luați legătura cu noi și vom face tot posibilul pentru a vă ăspunde. Izomag Construct își rezervă dreptul de a modifica declarația sa de confidențialitate pentru a reflecta modificările aduse afacerii, a site-ului nostru, sau a legislației privind protecția datelor.

Prin urmare, cititi în mod regulat această declarație de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți familiarizat cu termenii săi. Colectăm informațiile pe care ni le furnizați doar atunci când vă înregistrați la noi, sau ne trimiteți un e-mail.

Izomag Construct își rezervă dreptul de a le folosi doar in scopurile de mai sus enimerate.

CONFLICTE

Toate litigiile între Izomag Construct si clientii sai, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabilă, se vor rezolva in instantele de judecata.

Hidroizolatii terase    Hidroizolatii acoperis    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii

bottom of page