top of page
Consultanta hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase
Asistenta Tehnica si Consultanta

Asistenta, Consultanta si Proiectare Termo Hidroizolatii Terase 

Avem si departamente specializate in proiectarea si executia proiectelor de termo hidroizolatii terase, asigurand astfel costuri minime chiar si atunci cand aveti nevoie de solutii de lucru extrem de complexe. Personalul nostru este experimentat si instruit in centrele de formare profesionala a producatorilor de membrane.

Lucrarile de hidroizolatii terase/termo hidroizolatii terase ne protejează împotriva ploilor si a vremii, cu condiția să fie bine executate si întreținute. Ele necesita o proiectare si executie adecvata, deoarece o sumedenie de factori influenteaza performantele si durata lor de viata.

În Romania, majoritatea lucrarilor de hidroizolatii terase/termo hidroizolatii terase sunt executate cu membrane bituminoase aplicate peste sapa de protectie a polistirenului. Astfel, datorita ciclului inghet-dezghet, acest strat suport al lucrarilor de hidroizolatii terase, devine instabil, fapt ce duce la dezlipirea si la aparitia crapaturilor membranelor bituminoase. De aici si deficiențe sau defecte ale impermeabilizării,

dezlipiri si deformari ale membranelor bituminoase.

Izomag Construct Bucuresti, asigura proiectare si consultanta in executie pentru lucrari de hidroizolatii terase/termo hidroizolatii terase.

Structurile noastre sunt proiectate pentru o eficienta termica mult sporita si pentru evitarea problemele legate de stabilitatea membranelor pe stratul suport, precum si pentru evitarea aparitiei condensului si a infiltratiilor.

 

Suntem in masura sa atingem aceste aspecte prin utilizarea ca izolatie termica a panourilor rigide din PIR rezistente la mucegai si a membranelor bituminoase cu bitum nobil si dubla armatura, avand protectie deosebita la foc si la UV.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Terase Verzi

Catalog produse izolatii termice si hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti.
Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book Hidroizolatii terase. Izomag Construct. Bucuresti.
e-Book
Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO (Polygum). Izomag Construct Bucresti
Conceptul 
IKO (Polygum)

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page