top of page
Reparatii hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti

Reparatii Hidroizolatii Terase cu Membrane APP

Reparatii hidroizolatii terase necirculabile cu membrane IKO Powergum 4 T MMP

Din păcate, chiar și cele mai bune practici nu pot împiedica complet apa să se scurgă prin crăpături. De cele mai multe ori pagubele sunt cauzate de infiltrațiile apei care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Ceea ce uneori clienții nu înțeleg este că reparațiile lucrarilor de hidroizolatii terase sunt de obicei foarte mari ca preț. Există o singură soluție: instalarea unor membrane de inalta calitate.

Există multe avantaje asociate membranelor bituminoase APP de cea mai inalta calitate, pentru reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase. Aceasta înseamnă o reducere a costurilor in timp, intrucat aceste lucrari de hidroizolatii terase, fac ca propietarii cladirilor sa nu se mai ingrijoreze de aparitia infiltratiilor.

 

Chiar dacă lucrarile de reparatii hidroizolatii terase in sistem monostrat cu membrane bituminoase IKO sau de reparatii termo hidroizolatii terase cu panouri PIR sunt putin mai costisitoare, trebuie sa nu uitam faptul ca acestea ofera o siguranta incomparabila mai mare, in comparatie cu alte lucrari de reparatii hidroizolatii terase.

Poate că cel mai impresionant lucru in lucrarile de  reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase, este folosirea adezivului bituminos pentru lipirea membranelor bituminoase. Acesta asigura aderenta toala, lipire uniforma in camp si castig de 1 mm in plus de de hidroizolatie.

In cazul lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase cu membrane bituminoase, nu pot exista asigurări absolute împotriva scurgerilor sau a infiltratiilor apei, insa cele executate cu membranele bituminoase IKO si cu panourile rigide din PIR, ofera un sistem garantat timp de cel putin 25 de ani.

Este timpul să alegeti membranele bituminoase APP de cea mai inalta calitate, pentru toate lucrarile de reparatii hidroizolatii terase sau de reparatii termo hidroizolatii terase, acoperisuri si fundatii.

Inaintea lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase, se presupune efectuarea unui sondaj local, in vederea stabilirii operatiilor de interventie. Rezultatul sondarii decide in mare masura executia de lucrari noi de hidroizolatii terase, de reparatii hidroizolatii terase sau refaceri de termo hidroizolatii terase

Reparatiile locale sau noile lucrari de reparatii hidroizolatii terase / sau de termo hidroizolatii terase, presupun

decopertarea sau nu, a straturilor vechi de hidroizolatii, pana la un suport sanatos. Lucrarile de reparatii hidroizolatii terase le vor face cu membrane bituminoase APP noi si aplicari de ultima generatie.

Efectuarea lucrarilor de refacere, intretinere, mentenanta  si de reparatii hidroizolatii terase - termo hidroizolatii terase si

acoperisuri, este indicat de a se realiza de catre personal specializat, astfel incat, beneficiarul final sa se poata bucura de garantie si de durata de viata a lucrarilor de hidroizolatii terase si acoperisuri.

 

Pentru Asociatiile de Propietari avem programe de finantare pentru reparatii hidroizolatii terase necirculabile, termo hidroizolatii terase necirculabile

Izomag Construct Bucuresti executa lucrari de refaceri / reparatii hidroizolatii terase si termo hidroizolatii terase si

acoperisuri, cu cele mai renumite membrane bituminoase din tara si din Europa. Avantajele si costurile lucrarilor de reparatii hidroizolatii terase sunt de neegalat - conform Tabelului Comparativ.

In cazul lucrarilor de reparatii temo hidroizolatii terase, unde este necesara si inlocuirea izolatiilor termice, panourile din PIR permit eliminarea turnarii sapelor de protectie peste ele, fapt ce duce la usurarea intregii structurii si la reducerea costurile si timpiilor de executie.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Terase

Catalog produse izolatii termice si hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti.
Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book Hidroizolatii terase. Izomag Construct. Bucuresti.
e-Book
Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO (Polygum). Izomag Construct Bucresti
Conceptul 
IKO (Polygum)

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Reparatii hidroizolatii terase necirculabile           Reparatii hidroizolatii terase   Hidroizolatii Terase

bottom of page