top of page

Formare Profesionala in Hidroizolatii Terase

calificare in hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti

Izomag Construct isi propune să urmăreasca inovațiile in lucrarile de hidroizolatii terase. Dorim să împărtășim cunostiintele noastre nevoilor oamenilor. De aceea, oferim cursuri gratuite de formare profesionala și perfecționare, care se concentrează pe utilizarea produselor și tehnicilor noi de punere in opera a membranelor IKO si Derbigum.

Aplicator autorizat IKO si Derbigum. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti

Antreprenor Certificat IKO si Derbigum

Cursurile de formare profesionala in hidroizolatii terase sunt destinate profesioniștilor cu experiență, cât și ucenicilor. Ele cuprind principii de baza, de la ofertare si pregătirea stratului suport pana la proiectarea si finalizarea lucrăriilor de hidroizolatii, prin aplicarea corectă și eficientă a produselor de impermeabilizare.

Unde se Desfasoara ?

Cursurile de formare profesionala in hidroizolatii terase se desfasoara in Belgia la centrele de instructie ale producatorilor de membrane bituminoase IKO si respectiv Derbigum. Centrele sunt potrivite atat pentru lucrul cu flacara cat si pentru utilizarea produselor de aplicare la rece.

beneficii

Beneficiile Certificarii in Hidroizolatii Terase

Compensatii Financiare

Garantii hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti

La garantiile acordate, producatorii raspund solidar cu dvs. Preturi prefentiale, si esalonari de plata, asistenta tehnica gratuita, vizite in Antwerpen, Belgia.

Imbinarea Teoriei cu Practica

Practica in hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti

Instructorii IKO si Derbigum au ani de experiență practică în furnizarea de formari profesionale. Veti fii capabili sa puneti teoria in practica.

Antreprenor Certificat

Aplicatori autorizati IKO si Derbigum. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti

Dupa finalizarea cursurilor de formare profesionala IKO sau Derbigum, veti primi licenta de Antreprenor Certificat de punere in opera a membranelor.

Pentru întrebări suplimentare despre formarea profesionala in centrele de pregatire Belgiene, nu ezitati sa ne contactati. Vom fi bucuroși să va răspundem la întrebări.

Izomag Construct. Hidroizolatii terase

IZOMAG.com

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page