top of page
Hidroizolatii poduri. Izomag Construct Bucuresti

Hidroizolatii Poduri si Pasaje Rutiere

Hidroizolatii Poduri si Pasaje Rutiere cu Membrane Bituminoase IkoPowerbridge.

Membranele bituminoase IkoPolybridge 4 sau 5 mm sunt versiunea cea mai

robustă. Au fost concepute pentru aplicații în construcții civile, in lucrări structurale si sunt proiectate special pentru a oferi rezistența crescuta la sarcini grele pentru

hidroizolatii poduri, pasaje rutiere, parcari si viaducte.

Avand un punct de topire  > 140 ° C si o armatura compozita  (260 g / m2 poliester și fibră de sticlă de 55 g / m²) dispusa în jumătatea superioară, sunt rezistente la căldura extrema și la greutatea asfaltului rutier. Sub armaturi au un strat gros de bitum special

ce oferă o aderență optimă și egală. Coeficientul de aderență la punte, este cel puțin același cu cel al asfaltului rutier. Astfel, ele garanteaza o sudura optima in lucrarile de hidroizolatii poduri, costurile devenind scăzute și foarte competitive.

Grupurile Nv IKO SA fiind furnizori de membrane bituminoase pentru hidroizolatii poduri si pasaje rutiere, s-au remarcat prin calitatea fara compromis a produselor sale si prin suportul tehnic acordat. Produsele lor, au fost folosite cu succes in Romania la Transalpina si in Belgia la diferita proiecte.  

 

Beneficiile membranelor pentru hidroizolatii poduri:

  • Aplicarea directă al betonului rutier sau a asfaltului rutier la o temperatură cuprinsă între 160 și 220 ° C,

  • Asigură o bună legătură între membrană și asfaltul rutier,

  • Aderența bună a membranei la substratul din beton,

  • Durata de viata de peste 40 de ani.

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Poduri

Catalog produse izolatii termice si hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti.
Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book Hidroizolatii terase. Izomag Construct. Bucuresti.
e-Book
Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO (Polygum). Izomag Construct Bucresti
Conceptul 
IKO (Polygum)

Hidroizolatii poduri    Reparatii hidroizolatii poduri    Hidroizolatii poduri Izomag Construct

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

bottom of page