top of page
Hidroizolatii fundatii. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri cu Membrane Antiradacina. ​

Lipsa lucrarilor de hidroizolatiil hidroizolatii fundatii, are de foarte multe ori consecinte nefaste. In acest caz, lucrarea de hidroizolatii fundatii devine dificil de executat, deoarece presupune efectuarea de sapatura in jurul imobilului cu consecinte asupra rigolei si a altor elemente decorative.

  • Presiunea apei fiind negativa (venind dinspre exterior spre interior), lucrarile de hidroizolatii fundatii intotdeauna se vor aplica pe exterior, inspre sursa. Diferitele sisteme de tratare a infiltratiilor aplicate la interior nu rezolva problema. Acestea in timp nu pot rezista la presiunea hidrostatică inversa și prin urmare apar infiltratii.

  • Lucrarile de hidroizolatii fundatii se recomandă a se executa inaintea finaisarii constructiilor,

  • Chiar dacă preţurile sunt relativ ridicate, lucrarile de hidroizolatii fundatii merită să fie realizate inaintea finalizarii imobilului. Altfel se vor face mai greu, costurile se dublează, datorita distrugerii pavajelor de lângă soclu pentru efectuarea săpaturii, sau a indepartarii finisarilor de pe terasa.
  • Lucrarile de hidroizolatii fundaţii sunt importante în aceeaşi măsură şi la imobilele sau casele fără subsol, deoarece in lipsa lor, începe rapid procesul de capilaritate, începând de la bază şi ridicându-se spre partea superioară  afectand estetica şi structuria de rezistenţă a imobilului.

Lucrarile de hidroizolatii fundatii la subsol necesită mai mult decât simpla repartizare a problemelor. În schimb este important să nu localizați numai sursele de scurgere, ci și să verificați, sa analizati și să preveniți infiltratiile viitoare.

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți o casă sau doriți doar să remediați locuința dvs, soluția este detinerea unei lucrari de hidroizolatii fundatii cu membrane antiradacina.

O lucrare de hidroizolatii fundatii ofera un subsol sanatos si uscat, rezolvand in acelas timp tot felul de probleme, cum ar fi: subsolul umed, scurgeri si infiltratii, umiditate, mirosuri neplacute si mucegai.

Executia lucrarilor de hidroizolatii fundatii, implică aplicarea suplimentara a unui strat de membrane bituminoase antiradacina. Acestea sunt special create, avand o protectie suplimentara impotriva cresterii stratului vegetal. Astfel se

evita penetratrea membranelor de catre stratului vegetal, lucrarile de hidroizolatii fundatii nefiind afectate. 

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Fundatii

Catalog produse izolatii termice si hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti.
Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book Hidroizolatii terase. Izomag Construct. Bucuresti.
e-Book
Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO (Polygum). Izomag Construct Bucresti
Conceptul 
IKO (Polygum)

Izomag Construct Bucuresti este o companie specializata in hidroizolatii terase si izolatii termice. Sub egida "Hidroizolatii Pentru O Viata", doreste sa va ofere structuri durabile care sa reziste testului timpului. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, oferim solutii profesionale si ne asiguram ca intotdeauna veti beneficia de servicii patentata IKO si Derbigum.

Membrane Versatile

IKO sau Derbigum sunt membrane bituminoase de mare performanta, recunoscute ca fiind cea mai buna solutie pentru hidroizolatii terase. Acestea sunt recomandate pentru toate proiectele de hidroizolatii, fiind usor de aplicat pe beton, lemn, tabla sau pe hidroizolatia veche. In plus, acestea se fixeaza cu adeziv bituminos sau cu flacara, oferind o etansare de lunga durata.

Punerea in opera.

IKO si Derbigum sunt membrane APP hidroizolante de inalta calitate, special proiectate pentru hidroizolatii. Acestea sunt foarte usor de instalat si sunt rezistente la radiatii UV si la schimbarile de temperatura. Avand doua armaturi inglobate in masa, membranele IKO si Derbigum se pozeaza intr-un singur strat, oferindu-va mari economii de bani si o mai mare rapiditate in executie, Aceste membrane APP sunt de asemenea rezistente la foc, la inghet si la intemperii.

Alegerea.

Cele mai importante criterii de alegere a membranelor bituminoase sunt garantia si durata de viata. IKO si Derbigum sunt insotite de o garantie de 15 ani si au o durata de viata dovedita de pana la 40 de ani. Aceste aspecte tin de calitatea bitumului aditivat si a armaturilor din compozitie. Un procent mic de aditiv de cca 8% se va regasi in oferta mica de pret si implicit in performanta membranei. Avand peste 28% bitum APP, IKO si Derbigum au o rezistenta incredibila la socuri termice si la UV, ele nu crapa, nu imbatranesc si nu se dezlipesc de pe stratul suport.

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii fundatii

bottom of page