top of page
Membrana bituminoasa Iko Base. hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti

Iko Base

Membrane bituminoase substrat pentru hidroizolatii terase.

Iko Base sunt membrane bituminoasa bitum APP, din gama IKO. Se utilizeaza pentru crearea barierelor de vapori, a substratului sau a stratului de difuzie pentru proiecte de termo hidroizolatie terase. Se prezinta in mai multe variante si grosimi.

p 3

Variante Iko Base - membrane bituminoasa substrat

Iko Base P 3 mm

Membrana bituminoasa Iko Base P 3 mm. Bucuresti. Izomag Construct
Membrana bituminoasa cu armatura din poliester.

Iko Base P 3 mm este membrana de hidroizolatie continand armatura compusa din voal de poliester si fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata cu nisip.

Dimensiuni

Lungime sul - 10 m

Grosime - 3 mm

Aplicatie

IKO BASE P 3 mm se aplica ca substrat sau ca bariera de vapori cu flacara, cu adeziv bituminos sau fixata mecanic. Prin lipire in benzi se poate crea strat de difuzie.

v 3

Iko Base V 3 mm

Membrana bituminoasa Iko Pase V 3 mm. Bucuresti. Izomag Construct.
Membrana bituminoasa cu armatura din fibra de sticla.

Iko Base V 3 mm este o membrana de hidroizolatie continand armatura din voal din fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata de folie termofuzibila.

Dimensiuni

Lungime sul - 10 m

Grosime -  3 mm

Aplicatie

Iko Base V 3 mm este un substrat care poate fi folosit pe acoperisuri cu pante mari. Se aplica ca bariera de vapori inantea montarii termoizolatiei. Ca si Iko Base P 3 mm, prin lipire cu flacara in benzi se creaza stratul de difuzie.

Iko Base Shield Alu

shield
Membrana bituminoasa Iko Base Shield Alu. Bucuresti. Izomag Construct.
Membrana bituminoasa cu folie de aluminiu

Iko Shield Alu 3 mm este o membrana de hidroizolatie continand armatura compusa aluminiu si voal de fibra de sticla in masa de bitum plastomer. Suprafata superioara este finisata cu nisip iar cea inferioara este protejata cu folie termofuzibila.

Dimensiuni

Lungime sul - 10 m

Grosime - 3 mm

Aplicatie

Iko Shield Alu este recomandata pentru bariera de vapori la imobilele unde umiditatea este foarte mare (sali de sport, bazine de inot, patinoare si bucatarii). Iko Shield Alu se aplica cu flacara.

Iko Base Quadra

quadra
Membrana bituminoasa Iko Base Quadra. Bucuresti. Izomag Construct.
Membrana bituminoasa strat difuzie

Iko Base Quarda este o membrana de hidroizolatie compusa dintr-o armatura de poliester compozit si fibra de sticla inglobata in masa de bitum plastomer, avand rol de difuzie de vapori. Suprafata superioara este finisata cu nisip. Sistemul de difuzie a vaporilor este incorporat in fata inferioara a membranei si constituie un strat suplimentar profilat in forma de romb care se compune dintr-un bitum plastomer autoadeziv care se activeaza rapid in contact cu flacara usoara.

Dimensiuni

Lungime sul - 10 m

Grosime - 2,5 mm

Aplicatie

Substrat de inalta performanta care poate fi folosit pe acoperisuri usoare cu rol de difuzie.

Hidroizolatii terase necirculabile    Reparatii hidroizolatii terase necirculabile    Termo hidroizolatii terase necirculabie

bottom of page