top of page
Promisiunea Izomag Construct. Hidroizolatii terase in Bucuresti
Promisiunea Izomag Construct

Lucrari de Hidroizolatii Terase "Pentru o Viata"

Din momentul în care veti alege Izomag Construct, veți observa diferența. Acest lucru nu este doar în calitatea serviciilor. Există ceva deosebit de special în ceea ce privește experiența pe care v-o oferim. Când cumpărați de la Izomag Construct, alegeti structuri de termo hidroizolatii terase la standarde foarte ridicate de calitate și vă veți bucura de o experiență unica.

Servicii clienti. Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti

Serviciile Clientii sunt Pioritatea Noastra

Înțelegem că demararea unui proiect de hidroizolatii terase sau de termo hidroizolatii terase este o decizie pe care doriti s-o luati odata-n viata. De aceea ne mândrim cu un serviciu excepțional pentru clienți; dedicând timp pentru a ajuta la găsirea solutiei potrivite. Echipa noastra vă oferă sprijin și informații personalizate pe toată durata derularii proiectului de hidroizolatii terase, astfel încât să aveti încredere completă pentru fiecare etapă a executiei hidroizolatiei.

Hidroizolatii Terase de Calitate Remarcabila

La Izomag Construct calitatea este primordiala, de la alegerea solutiei până la procesele de finalizare a lucrarilor de termo-hidroizolatii terase. Materialele de cea mai inalta calitate confera performante unice. Ne propunem să oferim termo hidroizolatii terase la cele mai inalte standarde de calitate. Obținem aceste lucruri printr-o manopera de executie impecabila si prin selectia membranelor bituminoase de cea mai inalta calitate pe care tehnologia moderna o poate produce.

Hidroizolatii terase de calitate remarcabila. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase durabile. Bucuresti. Izomag Construct.

Hidroizolatii Terase cu Longevitatete Dovedita

Structurile de termo hidroizolatii terase de la Izomag Construct nu sunt construite pentru cativa ani. Sunt concepute pentru a trece testul timpului. Vrem să creăm hidroizolatii terase durabile la care oamenii să se simta in siguranta, fara sa reinvesteasca din 5 in 5 ani. Când cumpărați de la Izomag Construct, o lucrare de hidroizolatie terase sau de termo hidroizolatie terase, puteti fi sigur ca aveti o investitie rentabila pe o perioada

de cel putin 35 de ani. 

Protectia Mediului

Izomag Construct Bucuresti se angajeaza să reduca energia, apa și deșeurile pe șantiere. Aproape toate deseurile sale sunt sortate si transportate in locuri special amenajate. In procesele de executie a lucrarilor de hidroizolatii terase, de multe ori si unde este cazul, lipirea membranelor bituminoase se face la rece prin utilizarea unui adeziv bituminos. Astfel se evita mult emisia de bioxid de carbon datorita flacarei deschise.

Protectia mediului in lucrarile dehidroizolatii terase. Izomag Construct Bucuresti

Make it Right

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase cu membrane bituminoase. Bucuresti. Izomag Construct
Termo hidroizolatii terase cu PIR. Bucuresti. Izomag Construct
Accesorii hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct
Hidroizolatii terase cu membrane IKO. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

bottom of page