top of page

Catalog Produse Izomag Construct



Incepand cu luna martie 2018, punem la dispozitia clientilor nostri si a celor interesati, Catalogul de Produse Izomag Construct.

Facem o scurta prezentare a membranelor bituminoase APP de cea mai inalta calitate - IKO (Polygum) si DERBIGUM, ideale conditiilor climaterice din tara noastra.

Ele se pot utiliza in toate lucrarile de hidroizolatii terase, acoperisuri si fundatii.

Avand caracteristici unice ce le confera performante deosebite, aceste membrane bituminoase transforma o simpla hidroizolatie intr-una durabila, fara nici un pic de interventie pe o perioada lunga de timp. Astfel, lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile, la blocurilor de locuinte sau a altor imobile, nu mai necesita reparatii sau refaceri partiale sau totale, din 5 in 5 ani sau din 7 in 7 ani.

Pentru lucrarile hidroizolatii terase, unde este nevoie si de izolatii termice sau de termoizolatii, prezentam panourile rigide din PIR Powerdeck F, Eurothane Bi 4 si Bachl.

Avand densitatea de 32 Kg/m2, aceste materiale de izolatii termice usoare, au un coeficient de transfer termic (lambda) de 0.024 W/mK. Cu cat valoarea lambda este mai mica, cu atat este mai buna izolatia termica. Pe pagina noastra de prezentare a panourilor din PIR pentru izolatii termice, veti gasi un tabel comparativ al izolatiilor termice din diferite materiale.

Nota.

In comparatie cu vata minerala raportul de izolare termica este de cca. 5/7.

Astfel, cu o grosime mai mica din PIR se realizeaza izolatii termice echivalente cu ce-am realiza cu alte materiale, dar de grosimi mai mari.

In plus fata de aceasta, panourile PIR au un comportament foarte bun la foc. Producatorii panourilor PIR, in special Recticel Insulation, transforma mitul de "risc ridicat de incendiu" in istorie.

Au clasa de combustibilitate B s2 d0, conform Clasificarii Europene. Documentul il puteti descarca de pe pagina noastra de site.

Izolatii termice cu panourile rigide din PIR, permit ca beneficiile energetice sa devina economii reale in doar 5 ani de zile

Informatii suplimentare referitoare la produsele si serviciile oferite de catre Izomag Construct Bucuresti, gasiti pe pagina web. Deasemenea ne puteti scrie la adresa contactizomag@gmail.com, sau suna la tel: 0721 295 782.

Daca sunteti interesati, Catalogul de produse il puteti descarca de aici>>

Izomag Construct Bucuresti.

"Hidroizolatii si izolatii pentru o viata".

27 afișări
bottom of page