top of page

5 Avantaje de Neegalat a Izolatiei Termice PIR



1. Rezistenta la foc.

Panourile rigide din PIR Powerdeck au primit clasa 1 de certificare de rezistenta la foc de la celebrul institut FM Global. Acest institut evalueaza nu doar termoizolatia, ci si întreaga structura a acoperișului, folosind o scară largă de metode de testare foarte realiste. În plus, față de caracteristicile sale rezistente la foc, se testează de asemenea, rezistența la vânt, precum și caracteristicile mecanice ale produsului. Prin urmare, puteți să fiți siguri că întreaga construcție a acoperișului cu Powerdeck este rezistenta la foc.

2. Izolatii termice ultrasubtire.

O izolație termica ultrasubtire este întotdeauna foarte avantajoasa. Costul suplimentar al unei mai bune izolari, păleste adesea într-un timp scurt, datorită facturilor energetice mult mai mici. Mulțumită valorii lambda scăzută (0,024 W / mK), Powerdeck, este un panou de izolare subțire ce vă va oferi economii considerabile. Astfel, la montare se vor folosi șuruburi mai scurte, iar volumul de material ce urmează să fie transportat este diminuat la jumătate.

3. Instalare rapidă.

Un material izolant durabil, de înaltă calitate nu trebuie să fie greu. PIR-ul cântărește doar 32 kg / m³. Această oferă un avantaj clar în construcția structurii de susținere. Greutatea unui panou este mica, lucru ce face posibila o manipulare rapida.

4. Rezistenta la compresie

Powerdeck si Enertherm au o rezistență la compresie remarcabilă (min. 150 kPa). De asemenea, panourile au capacitatea excelenta de a-si păstra forma. Astfel, acoperișul sau terasa rămâne perfect dreapta, nu doar în timpul fazei de construcție, dar si in timpul altor activitati ulterioare. Acest lucru are un efect pozitiv asupra duratei de viață a acoperișului și reduce riscul de deformari.. Powerdeck poate fi instalat cu fixari mecanice direct pe tabla cutata sau cu adeziv de lipire la rece direct pe membranele bituminoasa-bariera de vapori.

5. Alegere PIR-ului este alegerea calitatii.

Cei care aleg termoizolația Powerdeck pentru acoperișuri plate sau pentru mansarde, aleg o izolație durabilă de cea mai înaltă calitate. Producerea acestor panouri are loc în conformitate cu standardul ISO 9001. Garantia oferita este de 10 ani.

Prin urmare, prin Izomag Construct, cu panourile rigide din PIR Powerdeck, aveti intotdeauna siguranta unei termoizolatii de o calitate excepționala si foarte eficienta.

84 afișări
bottom of page