top of page

- Care Este Cea Mai Buna Izolatie Termica ?Termo hidroizolatii terase cu izolatie termica PIR. Bucuresti. Izomag Construct.

Pe piata, exista multe materiale de izolatie termica cu valori de izolare diferite. Unele au un comportament mai bun la foc, altele mai putin. Există materiale de izolatie cu o rezistenta la compresie foarte mare, altele sunt foarte ușoare și ușor de instalat. Unele dintre ele sunt impermeabile, în timp ce altele sunt mai putin.

- Care dintr-e aceste calitati sunt cele mai importante in alegerea izolatiei pentru acoperisul sau terasa dvs?

O combinație a tuturor acestor avantaje sunt panourile rigide din PIR gama Powerdeck F si Eurothane Bi 4. Proprietatile excelente ale spumei poliuretanice ignifugate sunt ideale pentru o izolatie termica performanta. Panourile de dimensiuni (1,2 m x 0.6 m) permit montajul rapid si eficient.

Principalele criterii de alegere a izolatiei termica:

  • cea mai mare performanță. Datorita conductivitatii termice net superioare de (0,024 W/mK), izolatia termica se realizează cu o grosime mai mica, in comparatie cu alte materiale (cum ar fi polistiren EPS, XPS și vată minerală),

  • la aproximativ 32 kg / m³, sunt materiale ușoare. Acest lucru generează beneficii la transport si manipulare si nu ingreuneaza structura,

  • proprietăți mecanice bune si rezistenta la compresie de 1.5 t/m2, fac ca panourile din PIR sa nu se deformeze in timp, pastrandu-si capacitatea de izolatie multi ani de zile,

  • panourile rigide din PIR au clasificare la foc clasa B. Produc foarte puțin fum și nu picura si nu se topeșc. Proprietățile sale de ignifugare sunt caracteristice structurii chimice,

  • PIR-ul are o absorbție foarte scăzută a apei și a vaporilor. Ca rezultat, valoarea izolației este mentinuta în toate condițiile. vata minerala este foarte sensibila la apa. Odata intrata, isi pierde caracteristicile de izolare.


Aplicarea unei hidroizolatii din membrane bituminoase direct pe ele, fara turnarea suplimentara a sapelor, duce la usurarea structurii, la reducerea cheltuielilor si a timpilor de executie. Izolatia termica din PIR este indicata si pentru izolarea mansardelor, a acoperisurilor si a peretilor. Montajul se face foarte usor si este superior spumei poliuretanice pulverizate. Amanunte suplimentare pe pagina dedicata. Recentele studiile arata ca recuperarea investitiilor in izolatia termica cu placi PIR, se face dupa doar trei ani.

Datorita acestor criterii, Izomag Construct Bucuresti, pune la dispozitia constructorilor si persoanelor private solutii viabile cu produse de mare eficienta termica, pentru executia diferitelor structuri de izolatii.

672 afișări

Комментарии


bottom of page