Verificarea lucrarilor de hidroizolatii terase. Bucuresti. Izomag Construct

Actiuni Esentiale Inaintea Cumpararii Unui Imobil.

Verificarea Existentei Lucrarilor de Hidroizolatii Terase si Fundatii

Casa se afla in locul ideal, are aspectul potrivit și prețul este corect. Finisarile si pardoselile arata impecabil. Din păcate pot fi o mulțime de probleme majore ce se ascund în spatele acestor finisaje sclipitoare. Adesea entuziasmul cumpararii unei case, împiedică procesul de luare a deciziilor raționale, pe care mai târziu il vom regreta.

 

În industria imobiliarelor, există intotdeauna case bună și case de rele. Din nefericire, odată cu creșterea numarului de “dezvoltatori, se  promovează locuinte sau case unde adesea personal fara calificare a fost angajat in executia diferitelor etape ale constructiei. In ultimii ani, au fost constatate foarte des probleme cu infiltrațiile la lucrarile de hidroizolatii fundatii.

Fara scrupule, dezvoltatorii vand case fara sa mentioneze lipsa lucrarilor de hidroizolatii terase/fundatii, aceastea ducand in timp la infiltratii si la probleme majore ale structurii. Aproape zilnic vedem in mass media.

 

Inaintea cumpararii unei propietati.

Întrebați daca exista lucrari de hidroizolatii terase sau de hidroizolatii fundatii si daca se poate demonstra cu poze. Cautati sa aflati ce materiale au fost folosite, ce garantie s-a acordat, daca materialele au fost protejate corespunzator impotriva actiuni solului si a conditiilor atmosferice. Pentru evitarea problemelor aparute din lipsa de hidroizolatii, iata cateva actiuni ce trebuie bifate inainte de achizitionare:

Infiltrațiile la terase/acoperisuri - Cauze 

- La fața locului, verificati daca culoarea peretilor are aceasi nuanta cu tavanul. Ideal ar fi sa verificati la lumina zilei.

- În cazul în care propietatea este noua, identificarea problemelor este un pic mai dificila, dar uneori există semne.

- Dacă peretele la interior langa balcon sau terasa, jos la pardoseala este umed sau are culoarea maro, inseamna ca impermeabilizarea balconului/terasei este afectata.

- Un alt truc este vizitarea propietatii dupa ploi mai serioase, moment in care puteți face o inspectie serioasa.

Infiltrațiile la fundatii:

Descoperirea lor este un lucru putin mai complicata, deoarece dacă nu sunteți în subsol în timpul unei ploi sau imediat dupa, este mai greu să le descoperiti. Există totusi unele semne, cum ar fi:

- miros de mucegai, umezeli ale peretilor, urme de apa stagnata,

- lemnul scarilor la subsol arata decolorat sau nuanta lui este mai inchisa,

- dungi de diferite culori ce tradeaza nivelul apei,

- fisuri sau crapaturi ce au fost reparate cu ciment hidraulic și / sau a fost instalat un petic de beton în jurul perimetrului.

In cazul prezentei oricaror dintre aceste semne, renuntati imediat la achiziție. Remedierea lor este foarte costisitoare.

Cand suspectati probleme, ideal este consultarea unui inginer structurist sau unei firme de hidroizolatii terase si fundatii, pentru o evaluare cat mai corecta.

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii terase

Despre Noi

Servicii

Suport

Hidroizolatii terase / Reparatii hidroizolatii terase.

Termo hidroizolatii terase cu panouri PIR.

Hidroizolatii Terase Izomag Construct Bucuresti.   

       Confidentialitate           Termeni Generali          Harta Site