HIDROIZOLATII TERASE CU MEMBRANE BITUMINOASE IKO

IZOLATII TERMICE CU PANOURI RIGIDE DIN PIR

BLOG   TERMO HIDROIZOLATII   TERASE

WWW.IZOMAG.COM

Termo hidroizolatii terase cu PIR si membrane APP.Datorita noilor reglementări cu privire la izolatiile clădirilor si a utilizarii in mod eficient a resurselor naturale, oamenii cauta produse cu capacitate mai mare si mai buna de hidroizolatie sau de izolatie, cu rezistenta la foc mai buna si cu o durata de viata mai lunga. Aceasta cererea de materiale performante, este în continuă creștere.

Cu valorile lambda de până la 0,024 W / mK, panourile din PIR, sunt ideale pentru termoizolatia teraselor sau acoperisurilor la imobile, case, hale industriale, fabrici, utilități și clădiri agricole. Datorita structurii celulare unice a spumei, clădirea izolată cu acest material este sigura și în caz de incendiu.

IKOPowergum 4 T MMP este o membrana bituminoasa din gama IKO, pentru lucrarile de hidroizolatii terase si acoperisuri. Aceasta este compusă din plastomeri APP si bitum, avand proprietăți ignifuge.

Suprafața superioară este finisata cu ardezie de culoare închisă sau talc/nisip, iar suprafața inferioară este protejată de o folie macro perforata. Dispunand de dubla armatura, aceasta membrana poate fi aplicata într-un singur sau mai multe straturi in sistem.

Rezistenta la foc a membranei Powergum 4 T MMP, se realizeaza prin adaugarea de grafit expandabil pe suprafata superioara. Fiind de origine naturala si insolubil in apa, acesta actioneaza ca un agent de ignifugare. Acest lucru opreste propagarea focului si a caldurii, nepermitand si dezvoltarea fumului.

Gratie acestor caracteristici de invidiat, precum si a duratei de viata ce depaseste 25 de ani, panourile PIR si membranele bituminoase APP Powergum 4 T MMP, va garanteaza o termo-hidroizolatie de mare performanta si de lunga durata. Cei care aleg panourile rigide din PIR si membranele bituminoase Powergum 4 T MMP pentru izolatii termice si hidroizolatii terase, aleg calitatea la cel mai inalt nivel.

Adaugati plusvaloare caminului dvs. Dati-ne ocazia sa facem diferenta.

30 afișare