HIDROIZOLATII TERASE CU MEMBRANE BITUMINOASE IKO

IZOLATII TERMICE CU PANOURI RIGIDE DIN PIR

BLOG   TERMO HIDROIZOLATII   TERASE

WWW.IZOMAG.COM

Inelele EH 20 pentru Hidroizolatii Terase Circulabile.Izomag Construct Bucuresti, prin sistemului flotant cu inele EH 20 pentru finisarea lucrarilor de hidroizolatii terase circulabile sau de reparatii hidroizolatii terase circulabile si balcoane, ofera multe avantaje.

Acest sistem cu inele EH 20, elimina cerintele de lipire a placilor ceramice cu mortar-adeziv, reducand astfel mizeria. In cazul ulterioarelor interventii la lucrarile de hidroizolatii terase circulabile, inelele EH 20 si dalele pozate peste acestea, se pot indeparta usor, inlaturand in acelas timp disconfortul creat prin spargerea si indepartarea molozului.

Desi usoare, ele sunt rezistente, avand o toleranta la greutate de 750 kg/m2. Acestea acționează ca un ghid atunci când se monteaza dalele peste lucrarile de hidroizolatii terase circulabile, asigurând o poziție uniformă. Astfel se economisește o cantitate considerabilă de timp în aplicare și oferă un finisaj atractiv. Inelele EH 20 sunt fabricate din patru cadrane, îmbinate împreună cu o mică legătură. Ele pot fi ușor desprinse pentru a produce segmente de jumătate sau un sfert. Acest lucru este util pentru pavarea în jurul colțurilor interioare si a celor exterioare. Se elimină orice pierdere a tampoanelor de sprijin și oferă o finisare ordonată a detaliilor, inclusiv atunci când pavajul se întinde până la pereți sau la parapete.

Prin utilizarea lor, Inele EH 20, permit apei sa se scurga printre dale direct pe hidroizolatie, evitand acumularea ei pe terasa circulabila sau pe balcon.

Sistemul flotant cu Inele EH 20 pentru finisarea lucrarilor de hidroizolatii terase circulabile si balcoane, mai ofera in plus urmatoarele avantaje:

- diferenta de 2 cm dintre dale si hidroizolatie, permite trecerea conductelor sau a cablurilor,

- fiind independent, pavajul absoarbe expansiunile si miscarile structurale,

- sistemul flotant ofera transformarea terasei necirculabila in terasa circulabila, la costuri relativ mici,

- permite extinderea duratei de viata a lucrarilor de hidroizolatii terase, imbunatateste izolarea termica si asigurand protectie la razele UV,

- datorita sistemului bicomponent, sunt capabile sa reduca nivelul de zgomot cu pana la 25 dB,

- Sistem ecologic. Pentru instalarea lor nefiind necesara produsi chimici sau adezivi, indepartarea se face cu usurinta.

Aici gasiti mai multe detalii despre sistemul flotant cu inele EH 20.


79 afișare

Despre Noi

Servicii

Suport

Hidroizolatii terase / Reparatii hidroizolatii terase.

Termo hidroizolatii terase cu panouri PIR.

Hidroizolatii terase Izomag Construct Bucuresti. Cont Linkedin.
Hidroizolatii terase Izomag Construct. Cont Twitter
Hidroizolatii terase Izomag Construct. Cont Instagram

Hidroizolatii Terase Izomag Construct Bucuresti.   

       Confidentialitate           Termeni Generali          Harta Site