Hidroizolatii terase hale industriale. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Terase Hale Industriale

Hidroizolatii Terase Necirculabile/Termo Hidroizolatii Terase Hale Industiale Fara Decopertari.

Hidroizolatii

Indiferent dacă productia dvs. se desfasoara intr-o hala industriala nouă sau are nevoie de renovare, Izomag Construct Bucuresti, vă poate ajuta să prelungiți durata de viață a terasei, prin lucrari de hidroizolatii terase hale industriale cu membrane bituminoase de mare performanta.

Solutiile de hidroizolatii terase hale industriale cu membranele bituminoase IKO permit obtinerea de rezultate excepționale. Aceste membrane oferă o protecție garantată si o lunga durata de viata. Fiind flexibile, aditivate cu APP si avand armatura dubla, pot fi aplicate pe vechea hidroizolatie, nemaifiind nevoie de decopertari.

 

Punerea lor in opera cu adeziv bituminos, duce la rapiditate in executie, asigurand in acelas timp protectie la foc si o lipire in totalitate pe stratul suport. 

Lucrarile de hidroizolatii terase hale industriale cu membranele bituminoase IKO oferă o protecție excepțională de peste 25 de ani. Am adăugat recent o garantie de 15 ani a intregului sistem de hidroizolatii terase, pentru a ne asigura că putem oferi clientilor nostri, soluția cea mai rentabilă. 

 

Lucrarile de hidroizolatii terase hale industriale in sistem monostrat se pot executa direct pe acoperisul actual. Acest lucru aduce beneficii semnificative, deoarece clădirea nu va fi vulnerabilă în timpul lucrărilor. Alte sisteme de hidroizolatii terase hale industriale necesită o îndepărtare completă a vechii hidroizolatii de pe terasa. Atunci când se realizeaza lucrari de hidroizolatii terase hale industriale cu IKO, nu există cerința ca deșeurile vechi să fie inlaturate.

In cazul lucrarilor de termo hidroizolatii terase hale industriale cu izolatia termica din PIR, se elimina turnarea sapelor de protectie. Membrana bituminoasa strat final se poate aplica cu adeziv direct pe ele, conform diagramelor. Acest sistem permite usurarea structurii, reducerea manoperei si a timpului de executie.

roof-in-good-condition_edited_edited.jpg
HIDROIZOLATII TERASE CU PVC

Hidroizolatii terase cu membrane PVC cu inalta rezistenta la UV.

Hidroizolatii Terase - Servicii Conexe

HIDROIZOLATII TERASE NECIRCULABILE

 

Hidroizolatii terase necirculabile cu membrane bituminoase cu armatura

compozita. Sisteme monostrat de hidroizolatii terase necirculabile.

HIDROIZOLATII TERASE

CIRCULABILE

Hidroizolatii terase circulabile si balcoane / termo hidroizolatii terase circulabile cu membranale bituminoase rezistente la foc IKO Powergum.

HIDROIZOLATII TERASE

VERZI

 

Hidroizolatii terase verzi cu membrane bituminoase antiradacini de 4 mm. Special create pentru siguranta unei hidroizolatii terase verzi. 

"Do it Right"

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii terase circulabile    Reparatii hidroizolatii terase

Despre Noi

Servicii

Suport

Hidroizolatii terase / Reparatii hidroizolatii terase.

Termo hidroizolatii terase cu panouri PIR.

Hidroizolatii Terase Izomag Construct Bucuresti.   

       Confidentialitate           Termeni Generali          Harta Site