Hidroizolatii fundatii. Bucuresti. Izomag Construct

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri

Hidroizolatii Fundatii si Subsoluri cu Membrane Antiradacina. ​

Lipsa lucrarilor de hidroizolatiil hidroizolatii fundatii, are de foarte multe ori consecinte nefaste. In acest caz, lucrarea de hidroizolatii fundatii devine dificil de executat, deoarece presupune efectuarea de sapatura in jurul imobilului cu consecinte asupra rigolei si a altor elemente decorative.

  • Presiunea apei fiind negativa (venind dinspre exterior spre interior), lucrarile de hidroizolatii fundatii intotdeauna se vor aplica pe exterior, inspre sursa. Diferitele sisteme de tratare a infiltratiilor aplicate la interior nu rezolva problema. Acestea in timp nu pot rezista la presiunea hidrostatică inversa și prin urmare apar infiltratii.

  • Lucrarile de hidroizolatii fundatii se recomandă a se executa inaintea finaisarii constructiilor,

  • Chiar dacă preţurile sunt relativ ridicate, lucrarile de hidroizolatii fundatii merită să fie realizate inaintea finalizarii imobilului. Altfel se vor face mai greu, costurile se dublează, datorita distrugerii pavajelor de lângă soclu pentru efectuarea săpaturii, sau a indepartarii finisarilor de pe terasa.
  • Lucrarile de hidroizolatii fundaţii sunt importante în aceeaşi măsură şi la imobilele sau casele fără subsol, deoarece in lipsa lor, începe rapid procesul de capilaritate, începând de la bază şi ridicându-se spre partea superioară  afectand estetica şi structuria de rezistenţă a imobilului.

Hidroizolatii

Lucrarile de hidroizolatii fundatii la subsol necesită mai mult decât simpla repartizare a problemelor. În schimb este important să nu localizați numai sursele de scurgere, ci și să verificați, sa analizati și să preveniți infiltratiile viitoare.

Indiferent dacă cumpărați sau vindeți o casă sau doriți doar să remediați locuința dvs, soluția este detinerea unei lucrari de hidroizolatii fundatii cu membrane antiradacina.

O lucrare de hidroizolatii fundatii ofera un subsol sanatos si uscat, rezolvand in acelas timp tot felul de probleme, cum ar fi: subsolul umed, scurgeri si infiltratii, umiditate, mirosuri neplacute si mucegai.

Executia lucrarilor de hidroizolatii fundatii, implică aplicarea suplimentara a unui strat de membrane bituminoase antiradacina. Acestea sunt special create, avand o protectie suplimentara impotriva cresterii stratului vegetal. Astfel se

evita penetratrea membranelor de catre stratului vegetal, lucrarile de hidroizolatii fundatii nefiind afectate. 

"Do it Right"

Un Concept Open Source in Termo hidroizolatii terase

Dezvoltat pentru intelegea celor mai bune practici pentru durabilitate in termo hidroizolatii terase.

 

Destinat constructorilor, arhitectilor si propietarilor pentru proiecte durabile, fara reparatii timp de peste 35 de ani. 

Hidroizolatii Fundatii in Bucuresti

Contact Izomag Construct

Brosuri Hidroizolatii Fundatii

Catalog
PRODUSE
Hidroizolatii
Izomag Construct
e-Book
Izomag Construct
Conceptul 
IKO (Polygum)

Hidroizolatii terase necirculabile    Hidroizolatii fundatii    Reparatii hidroizolatii fundatii

Despre Noi

Servicii

Suport

Hidroizolatii terase / Reparatii hidroizolatii terase.

Termo hidroizolatii terase cu panouri PIR.

Hidroizolatii Terase Izomag Construct Bucuresti.   

       Confidentialitate           Termeni Generali          Harta Site